top of page

VASTAANOTOLLA

Shiatsuhoito tapahtuu lattialla, pehmeän futon patjan päällä ja hoitoon on hyvä pukeutua väljiin ja mukaviin, mielellään luonnonkuituisiin vaatteisiin. Kehomme reagoivat hoitoon yksilöllisesti - yhdellä voi olo hoidon jälkeen olla energinen, toisella taas todella väsynyt. Tässä vaiheessa on hyvä kuunnella omaa kehoaan ja hoito kannattaakin ajoittaa niin, että sen jälkeen on mahdollisuus hetken aikaa levätä ja ottaa rauhallisesti.

Akupunktioklinikka
Shiatsu on miellyttävä ja rentouttava hoitokokemus.

Hoitoon on hyvä hieman valmistautua:


- Vältä raskasta ateriaa tunti, pari ennen hoitoa.

- Yritä tulla vastaanotolle vähän ennen sovittua aikaa, jotta ehdit hetken rauhoittua, sulkea puhelimesi ja käydä WC:ssä.

- Pyri varaamaan hetki itsellesi myös hoidon jälkeen niin, ettei sinulla ole heti perään sovittuna esimerkiksi tärkeää kokousta.

- Pukeudu hoitoon väljiin ja mukaviin vaatteisiin, esimerkiksi verkkareihin ja pitkähihaiseen paitaan (voit vaihtaa vaatteet hoitohuoneessa).

- Varaa mukaan lämmintä vaatetta - hoidon jälkeen tulee usein kylmä.

- Vältä fyysisiä suorituksia hoidon jälkeen (samana päivänä) - yleensä keho tarvitsee hieman aikaa palautua hoidosta.

- Muista juoda reilusti vettä koko loppupäivän ajan. Shiatsu lisää aineenvaihduntaa ja vesi auttaa kuona-aineita poistumaan kehosta. Liian vähäinen nesteytys hoidon jälkeen voi aiheuttaa päänsärkyä.

Kuvat: (c) Tarja Leporanta

bottom of page